Home / Penafian

Penafian

Penafian

Jika anda memerlukan lebih banyak maklumat atau mempunyai sebarang soalan mengenai penafian laman web kami, sila hubungi kami di jhons0923938@gmail.com.

Penafian

Semua maklumat di laman web ini-https: //gameafield.com- disiarkan dengan suci hati dan hanya untuk maklumat umum sahaja. Gamefield tidak memberi waranti mengenai kesempurnaan, kebolehpercayaan dan ketepatan maklumat ini. Apa-apa tindakan yang anda ambil pada maklumat yang terdapat di laman web ini (Gamefield) adalah sepenuhnya risiko anda sendiri. Gamefield tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kerugian dan / atau kerosakan yang disebabkan oleh penggunaan laman web kami.

Di laman web kami, anda boleh mengakses tapak lain dari laman luaran ini melalui pautan di bawah. Walaupun kami berusaha untuk menyediakan hanya pautan berkualiti tinggi ke laman web yang berguna dan beretika, kami tidak mempunyai kawalan ke atas kandungan dan sifat laman web tersebut. Pautan-pautan ini ke laman-laman lain tidak dimaksudkan untuk menunjukkan bahawa anda mendapati segala-galanya di laman web tersebut. Pemilik laman web dan kandungan adalah tertakluk kepada perubahan tanpa notis dan mungkin berlaku sebelum kami mempunyai peluang untuk menghapus pautan yang mungkin menjadi “salah.”

Sila juga ambil perhatian bahawa apabila anda meninggalkan laman web kami, tapak lain mungkin mempunyai dasar dan syarat privasi yang berbeza yang berada di luar kawalan kami. Sebelum terlibat dalam sebarang perniagaan atau memuat naik sebarang maklumat, pastikan untuk menyemak dasar privasi laman web ini dan Syarat Perkhidmatan mereka.

Setuju

Dengan menggunakan laman web kami, anda bersetuju dengan penafian kami dan bersetuju dengan termanya.

Kemas kini maklumat

Jika kami mengemas kini, mengubah suai atau membuat sebarang perubahan pada dokumen ini, perubahan tersebut akan diserlahkan di sini.