Home / Permainan konsol / Ulasan permainan Gedung Play

Ulasan permainan Gedung Play

Ulasan permainan Gedung Play

Kadang-kadang mungkin berguna untuk memeriksa sebarang kesalahan yang mungkin ada di toko Android Market Play. Proses penyerahan permohonan akan memaklumkan kepada anda mengenai pematuhan syarikat dengan semua terma dan syarat serta kualiti aplikasinya. Walau bagaimanapun, sesetengah aplikasi tidak cukup lengkap dan boleh menyebabkan masalah semasa berjalan di alam liar.

Apabila ia datang kepada penyerahan permainan pasaran, sebaiknya semak semula setiap permohonan mengikut kes demi kes. Ini akan membolehkan anda mengenal pasti isu-isu yang perlu ditangani dan kemudian hanya membuat pembelian.

Apl yang tidak berfungsi tidak hanya sedap dipandang, tetapi mereka juga melanda seluruh telefon pintar. Masalah yang lebih serius mungkin termasuk kualiti audio yang lemah, navigasi tidak stabil, pautan rosak, dan “skrin biru mati” yang ditakuti.

Anda mungkin pernah mendengar “Apple membenci Apple”, tetapi adakah anda pernah mendengar “Apple seperti Aplikasi X”? Memohon ini ke Android Market sangat serupa dengan ini. Sekiranya terdapat masalah dengan satu bahagian permohonan, mungkin ada masalah dengan bahagian lain.

Profesional mesti memastikan bahawa kod itu betul dan segera memadamkan ralat. Sekiranya pemaju membuat kesilapan, mereka mungkin menunggu sehingga terlambat untuk membaiki permohonan itu, menyebabkan kerosakan yang tidak dapat diperbaiki. Sebelum memuat turun aplikasi dari Android Market, anda perlu terlebih dahulu memastikan ia telah lulus kebolehgunaan dan ujian kebolehpercayaan.

Ia tidak masuk akal untuk membelanjakan wang untuk permohonan yang tidak berfungsi. Walau bagaimanapun, beberapa aplikasi tidak berguna pada telefon anda, atau lebih buruk, menyebabkan kerosakan yang tidak boleh diperbaiki. Itulah sebabnya penting untuk diingat untuk menyemak ulasan pengguna lain sebelum anda membuat pembelian.

Selepas anda memilih aplikasi, semaknya untuk memastikan ia mengandungi semua yang anda perlu lakukan. Jika ia tidak mengandungi maklumat ini, anda tidak sepatutnya membelinya. Jika ya, buat perubahan yang diperlukan dan muat turun semula permohonan itu.

Anda juga perlu pastikan anda mempunyai sambungan Internet untuk terus memuat turun. Walaupun anda boleh memuat turun aplikasi itu sendiri, masa muat turun mungkin lebih lama. Memuat turun permainan biasanya lebih cepat daripada memuat turun aplikasi.

Pilihan terbaik adalah untuk mempunyai aplikasi untuk melakukan ini untuk anda. Anda boleh menemui banyak laman web yang menawarkan versi yang boleh dimuat turun percuma yang boleh anda muat turun ke peranti anda.

Permainan biasanya menghiburkan dan menghiburkan, dan terbaik dioptimumkan apabila dioptimumkan dengan betul. Memilih permainan yang direka untuk platform tertentu memastikan permainan berjalan lancar. Laman web lintas-platform akan membolehkan anda memanfaatkan platform pilihan anda.

Apabila memilih aplikasi dari Pasaran Android, Playstore mengambil perhatian yang lebih baik untuk memastikan bahawa penipu tidak pernah menyerahkan aplikasinya. Selagi permohonan itu benar, ia tidak boleh menyalahi undang-undang. Sehingga baru-baru ini, ahli komuniti pembangunan permainan diakui sebagai seorang artis penipuan dan dia kini menjadi pusat penyelidikan penipuan.

Kita perlu bersaing dengan perkara-perkara seperti ini kerana mereka memberi kesan kepada semua orang yang terlibat dalam industri mudah alih. Lebih baik menggunakan bimbingan profesional untuk memastikan aplikasi itu tepat.

About admin

Check Also

Cara bermain tanpa bermain permainan dalam talian percuma

Cara bermain tanpa bermain permainan dalam talian percuma Muat turun sebarang perisian komputer Pelbagai permainan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *